Currypytt

  • Inläggskategori:Allmänt
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Idag blev det pytt till lunch på smått och gott som fanns i kylen.

Det blev med potatis, gul lök, prinskorv, tomat- och persiljeskinka, kött från revbensspjäll, färsk chili, paprikapulver, curry, salt, svartpeppar och persilja på toppen.

Serverad med rödbetor och stekt ägg. ( som blev lite trasigt…i alla fall mitt)

Sonen och hans kompis åt med god aptit, så gjorde även jag och min mamma som kom på besök lagom till resterna!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar