Sommardrink

Du visar för närvarande Sommardrink
Sommarmums

I eftermiddagens sol njöt vi av en god sommardrink med jordgubbar.  Alkoholfritt för de små och med hallonvodka för de vuxna.

Mixa 400 gram halvfrusna jordgubbar med ca 2-3 msk florsocker.

För ett alkoholfritt alternativ tillsätt ca 1/2 dl blandad jordgubbssaft alternativt hallonvodka  för de äldre.

Mmmmm…..sommarmums!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar