Lukes varma mackor

Du visar för närvarande Lukes varma mackor
Lukes varma mackor

När min son var liten döpte jag nya maträtter till Star Wars-namn för att få honom att prova något nytt. Det fungerade nästan alltid och nu tycker han om det mesta utom smaken av senap….

När vi ändå höll på döptes rätt vanliga maträtter till namn efter Star Wars-karaktärer också.  En sådan vanlig maträtt är varma mackor, som vi döpte till Lukes varma mackor.

Idag gjorde vi två sorters mackor. Pesto, salami och ost på sonens. Senap, salami, tomat och ost på mina. Samt lite koriander på toppen när de kom ut ur ugnen.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar