Fattiga riddare

  • Inläggskategori:Frukost
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer
Du visar för närvarande Fattiga riddare
Fattiga riddare att doppa i kanel- och sockerblandning!

Idag blev det fattiga riddare till frukost. Det finns många recept men så här brukar jag göra mina.

Vispa ihop:

1 ägg

2 dl mjölk

1 dl mjöl

lite salt

Vänd franskbröd ( räcker till ca 5 franskbrödskivor)  i blandningen och stek på båda sidor.

Servera med strösocker- och kanelblandning samt ett glas juice.

Det blir en frukost som gör att man känner sig rik och inte fattig, i magen!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar