Nu är det dags….

Nu är det dags för mig att börja matblogga. Jag lagar mycket mat, ibland skapar jag rätter allteftersom jag står där vid spisen, ibland utgår jag från recept jag hittat och vid enstaka tillfällen följer jag recept till punkt och pricka. Anledningen till bloggen är att min son då och då kommer till mig och ber mig laga nån maträtt jag har gjort förut, ofta står jag där som ett frågetecken utan att komma ihåg vad jag hade använt för ingredienser….Därför har jag lovat honom att börja skriva ner mina recept, så gott det går! De kommer så småningom att hamna här på bloggen!  Just nu skiner solen ute så mer än så här skriver jag inte den här första stunden. Jag kan fresta med att recept på Min egen goda sommarsaft samt Smultroncheesecake snart kommer att laddas upp på den här sidan.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar