Kyckling allt i ett
Det här receptet påminner om grekisk pytt men ändå inte. Ingredienserna är lite annorlunda men det är ändå många saker som är gemensamma. Kycklingen får marinera länge, minst fem timmar,…
Det här receptet påminner om grekisk pytt men ändå inte. Ingredienserna är lite annorlunda men det är ändå många saker som är gemensamma. Kycklingen får marinera länge, minst fem timmar,…
Jag brukar koka några ägg och ha i kylen ibland. Då går det snabbt om suget efter en äggmacka eller något annat som innehåller ägg gör sig påmint. Nu under…
Jag måste erkänna att rösti inte är något jag lagat till särskilt ofta. Det är gott men jag tror att jag har fått för mig att det är krångligt att…
Det närmar sig fettisdag och tiden när det är okej att frossa när det gäller att äta semlor. Jag vet att det råder delade meningar om vilken tidpunkt det är…
Under hösten gjorde jag en intressant ny bekantskap, Öländsk lufsa. När jag en av de snöigaste dagarna under den här månaden skulle fixa lunch lagade jag till min egen variant.…