Tunnbrödrulle med srirachakeso

  • Inläggskategori:Mackor
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer
Du visar för närvarande Tunnbrödrulle med srirachakeso

Jag jobbade ju hemifrån en hel del under våren. Det innebar att jag måste laga till min egen lunch så att jag fick energi till eftermiddagens jobb. Det som var viktigt då var att det skulle gå snabbt och inte vara alltför krångligt.

Den här lunchmackan uppfyller de kriterierna. Snabb och enkel att laga till, god att äta. Jag tog även rökt skinka i den. Det smakar lika bra med kalkon eller ost. Eller så räcker det med srirachakeso och sallad.

Nu när det är sommar och är den dessutom perfekt att ta med på utflykten under hemestern!

Tunnbrödrulle med srirachakeso

1 dl keso

2 -4 tsk

1 tsk honung

rökt skinka

isbergssallad

mjukt tunnbröd

 

Blanda keson med sriracha och honung. Lägg ett isbergssallad mitt på ett mjukt tunnbröd. Lägg dit några skivor skinka och toppa med kesoblandningen. Rulla ihop mackan. Sen är det klart att äta. Hel processen tar max 10 minuter. Då hinner man med en lunchpromenad innan det är dags att sätta sig framför datorn igen.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar