Italiensk mat

  • Inläggskategori:Allmänt
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer
Du visar för närvarande Italiensk mat

Det har varit dåligt med inlägg på ett tag. Anledningen till det är att Ligurien fått ett besök. Byarna i Cinque Terre bjöd på god mat, god dryck, härliga vandringar och makalösa vyer. Här kommer ett axplock av den mat och dryck vi njöt av under resan.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar