Vattenläcka

  • Inläggskategori:Allmänt
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Det har inte blivit nåt matbloggande sen i söndags. På måndag morgon innan sonen skulle gå till skolan upptäckte han att det rann vatten från taket i gillestugan…Det innebar att golvet i köket bröts upp till viss del för det visade sig att det var avloppsledningen från diskbänken som sprungit läck….som ett såll var den. Som tur var upptäcktes skadan på en gång så det hann inte bli så stor förödelse på inredningen. Nu är  en ny avloppsledning på plats och hålet i golvet är tätat. Så snart blir det nog matlagning igen.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar