Bakad potatis med räkröra

Du visar för närvarande Bakad potatis med räkröra

Bakad potatis med räkröra passar att äta nästan när som helst. Röran blir krämig och får god smak av både chiliflakes och vitlök.

Räkröra

100-150 g räkor

2 -3 msk majonnäs

2-3 msk creme fraiche

1/3 rödlök

1/2 vitlökslyfta

riven ost

citronjuice

salt, chiliflakes

Hacka räkor, rödlök och riv vitlöken. Blanda alla ingredienser och smaka av med pressad citron, salt och chiliflakes.

Röran passar även som förrätt på en bit bröd om man inte vill äta den tillsammans med bakad potatis.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar