Jag hade en låda med en bit väldigt mör stek kvar i frysen efter att jag lagat till en god köttmåltid innan sonen åkte iväg till skolan i Norge igen. Den bit som var kvar delade jag och värmde i buljong i en kastrull. När köttet blivit varmt serverade jag det i romansalladsblad. Köttet serverade jag tillsammans med gurka, paprika, inlagd rödlök och vitlökssås. Gott men lite kladdigt….
Pulled kalv i sallad
- Inlägget publicerat:7 mars, 2018
- Inläggskategori:Korv och kött / Plockmat
- Kommentarer på inlägget:0 kommentarer
Katarinas spis
Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....