Till påskbuffén insåg jag att vi naturligtvis skulle ha ägg med. Men vilken typ? Sonen är inte så förtjust i de flesta fyllningar jag brukar göra så jag ”kokade” helt enkelt ihop nåt nytt som jag trodde att han skulle tycka om….och det gjorde han.
Dessutom passade de mycket bra till kycklingen jag serverade. De här goda ägghalvorna passar förstås lika bra när det inte är påsk….det är ju ett tag kvar till nästa gång och receptet är värt att testa innan dess!
Fyllda ägghalvor med crème av soltorkade tomater
2 kokta ägg
1-2 msk crème av soltorkade tomater
1/2 – 1 msk riven parmesan
basilikablad från en kvist
1. Dela äggen i halvor och lägg gulan i en skål.
2. Tillsätt tomatcrème och majonnäs och riv över parmesan.
3. Hacka basilikan och blanda ihop allt. Smaka av med mer parmesan om det behövs.
4. Fyll ägghalvorna igen och servera på påskbuffén…eller någon annan gång.