Bara någon dag efter middagssittningen i växthuset med pulled pork blev huset fullt av hungriga middagsgäster igen. En titt i kylskåpet för att kolla vad som fanns och sedan var det bara att sätta igång. Det blev en liten sommarbuffé av det hela.
Det fanns pulled pork kvar i kylen. Men för att den inte skulle upplevas för torr och tråkig gav jag den ett nytt uppkok en stund innan det var dags att servera maten. Jag blandade 5 dl vatten, 1/2 köttbuljongtärning, en skvätt oxfond, 2 msk tomatpuré och några matskedar hoisinsås. Det gjorde susen vill jag lova.
Till köttet serverade jag precis som häromdagen inlagd rödlök och gurka, olika grönsaker, currydressing och vitlöksdressing.
Jag skivade upp honungsmelon, galiamelon som serverades tillsammans med serranoskinka och rökt skinka.
Lite gröna oliver, smördegsinbakad korv (finns flera recept här på bloggen, varierar gärna korvsort, ost m.m) några fetaostpiroger som fanns kvar och mozarellasallad. Nog blev vi mätta allt!
Caprese
Mozarella, tomater och hackad basilika varvades. Sedan ringlade jag olivolja över och pressade över lite citron. Som en extra krydda hackade jag lite röd chili som jag strödde över. Lite nymald svartpeppar över det hela innan servering.