Rullar med tacorester

  • Inläggskategori:Rester
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

I kylen fanns tacofärs kvar sen sonen lagade middag häromdagen. Tillsammans med lite annat smått och gott som fanns kvar gjorde jag rullar som värmdes i folie i ugnen.

 

På tortillabröd lade jag: tacofärs, majs, ananas, tomat, riven ost, tacosås och creme fraiche.

 

Sedan rullade jag ihop brödet och lindade in det i folie och värmde i ugnen. Passar ju alldeles utmärkt att lägga på glöden också. Snabbt och gott!

image
Restrullar på gång.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar