Majsquesadillas som nödmiddag!

  • Inläggskategori:Rester
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer
image
Bråttom-mat!

 

Bråttom ,bråttom, magarna knorrade och skrek av hunger. En snabb titt i kylskåpet där jag rafsade ut det som såg ut att behövas för en nödmiddag. Gårdagens kyckling, som fick ett snabbt uppstek medan jag förberedde resten, creme fraichedipp och nystekta majsquesadillas. På tortillabröden bredde jag ett tunt lager tacosås, lade dit ett lager ruccola, kryddade med chiliflakes och sen ett rejält lager ost. De stektes på hög värme i olivolja. Efter mindre än tio minuter kunde vi sätta oss till bords och stilla hungern. Bonusen var att det förutom att det gick snabbt smakade gott!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar