Vad blir det för mat? Grillat, förstås…

  • Inläggskategori:Grillat
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

En enkel grillmiddag fick vi njuta av en av alla dessa varma sommarkvällar.

Följande lade vi på grillen:

Kyckling kryddad med salt och anchochili.

Foliepaket med kokt skivad färskpotatis kryddad med salt, chiliflakes, färsk citrontimjan och riven parmesanost.

Majskolvar.

Halloumiost med pressad lime.

Körsbärstomater.

image
Äntligen dags att äta!
image
Ett fat med blandade godsaker att plocka av.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar