Snabblunch på grillen

  • Inläggskategori:Grillat
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Jag hade en grillad kyckling i kylen som jag rensade av. Vi fyllde tortillabröd och rullade ihop och slog in i folie. Därefter lade vi paketen på grillen.

Fyllningen var enkel: grillad kyckling, ruccola, majs, riven ost och smaksatt creme fraiche med chili och paprika.

image

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar