Creme fraiche med lime och råsocker

Till jordgubbarna på midsommarafton passade det utmärkt med en frisk creme fraiche istället för grädden.

2 dl creme fraiche, några matskedar råsocker, hackat limezest från en liten lime och saften från en halv lime. Det är allt som behövs, förutom jordgubbar då….. Blanda allt och smaka av med lime om det behövs mer syra eller råsocker om det är sötma som saknas.

image

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar