Smoothie med blodapelsin och jordgubbar

När man kommer hem efter jobb och skola och middagen låter vänta på sig krävs en snabb insats. Jag hade sedan tidigare pressat blodapelsiner och den saften fanns i kylen. I frysen fanns jordgubbar. Med hjälp av lite annat smått och gott fick vi varsin stor, god smoothie som gjorde att vi klarade oss till dess att middagen var klar.

Vilken energikick!

Mellanmålssmoothie

ca 100-150 g jordgubbar (lätt tinade)

1 dl pressad blodapelsinjuice

1 banan

1 dl A-fil (eller yoghurt)

1 msk flytande honung

Mixa och njut av en riktig energiboost!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar