Färsk pasta med köttfärsröra

image
Pasta med köttfärsröran som blev över vid middagen igår.

När jag gjorde den smördegsinbakade köttfärsröran igår blev det kvar av röran. Allt rymdes inte i smördegen nämligen. Därför passade det utmärkt med pasta idag, färsk med en koktid på två minuter. Medan pastan kokade värmde jag färsen och piffade till den med några matskedar hackad persilja och sedan rev vi parmesan efter smak och tycke över maten. Gott!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar