Grillat

image

image

image

På första maj blåste kalla vindar men i lä var det skönt. Vi passade på att grilla och satt i vårt vindstilla hörn och njöt. I foliepaket lade jag bland annat ner kokt potatis, ruccola, spenat, ost, paprika, chili, tomat, röd lök och salladsärtor. (Jag tror att jag kom ihåg allt).

Det fanns dessutom skivor kvar av ytterfilen som vi åt på valborgsmässoafton. Den stektes hastigt och fick hålla värmen i folie över glöden.

Sen var det bara att hugga in!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 23-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar