Rester med mostoppar och småprinsar.

  • Inläggskategori:Rester
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Vilken tur att det finns rester att ta till när tiden är knapp. I kylen fanns det lite mos med spenat och persilja kvar. Igår gjorde jag mostoppar av det i ugnen. De var så fina när jag stoppade in dem….sen flöt de ut lite….eller ganska mycket….så de var inte riktigt lika vackra när de kom ut. Men goda till stekta prinskorvar!

Middag!

 

Prinskorvar i pannan.
Mostopparna ville komma nära varandra.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar