Mamma, middagsräddaren!

Innan det var dags att börja med middagen ikväll tog jag en kort promenad för att lufta tankarna efter en dag med intensiva och givande diskussioner. Eftersom jag ännu inte hade bestämt vad vi skulle äta till middag hoppades jag på matinspiration efter vägen. Det lyckades jag bra med kan man säga. Jag gick in till min mamma en sväng och fick med mig kroppkakor hem.

Smörstekta kroppkakor med kryddpeppar och lingonsylt!

Smörstekta med bacon, lingonsylt och sallad blev det en toppenmiddag…snabbt gick det också, inte alls oviktigt en vardagkväll.  Lite krossad kryddpeppar på de nystekta kroppkakorna blev pricken över i!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar