Frukost!

  • Inläggskategori:Frukost
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Till slut blev det frukost denna slöa, gråa, lata lördag. Sonen ska snart skjutsas till stan på träning så lite mat i magen var en nödvändighet. Det blev äggröra, idag med färsk chili och basilika.

Till oss två tog jag:

3 ägg

2-3 msk grädde

salt

basilika

smör

1/2 hackad röd chili med kärnor och allt ( vill man ha mindre sting tar man bort hinnor och kärnor först)

1. Vispa ihop ägg, grädde och salt.

2. Stek i smör, den ska nästan ha stelnat helt när man tar den av plattan, då blir den perfekt krämig när  den kommer på tallriken.

3. Hackad basilika strös över precis innan servering.

Vi åt vår äggröra på rostat morotsbröd.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar