Tjockpannkaka

Jag målar lister, möbler och annat så att det passar in nu när vi får det fint i sovrum och hall. Vilken tur att sonen då lagar middag åt oss så att energinivån fylls på. Han gjorde tjockpannkaka med grädde och sylt

Till oss två gjorde han en smet på:

2 ägg

4 dl mjölk

2 dl vetemjöl

lite salt.

Sonens tjockpannkaka!

Han smorde en ugnsform, hällde i smeten och gräddade i 225 ° cirka 20-35 minuter.

Med vispad grädde och svartvinbärssylt smakade det smaskens.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar