Slarvmaja

En riktig slarvmaja vad gäller att uppdatera min blogg har jag varit den här veckan, som bara rusade iväg…få inlägg har det blivit. Undrar om vi har ätit nåt under veckan överhuvudtaget??

Jo, det har vi men mest rester och sen har vi varit bortbjudna på middag nån kväll också.

Ikväll blev det pannkaka med glass…kanske inte den vanligaste fredagsmiddagen men sonen har det jobbigt med virusblåsor på tungan så det fick bli något han kunde äta utan att det gjorde alltför ont!

Senare ikväll kommer det lite sällskap hit så då ska vi äta kex och ost!

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar