Grillat igen

  • Inläggskategori:Grillat
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Det blev grillat till lunch idag igen, vi har börjat öva oss på att äta utomhus med tanke på att vårt kök rivs ut om en vecka.

Mjukt tunnbröd med ett rikligt lager av mjukost med smak av vitlök och örter.

Skivade potatisar, ruccola och färsk spenat.

Majs och mycket riven mozarella. Kryddat med salt och chiliflakes.

Rulla ihop och vik in i folie och lägg på grillglöden.

Vi  grillade även majskolvar till!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar