God fortsättning på julen!

  • Inläggskategori:Allmänt
  • Kommentarer på inlägget:9 kommentarer

En god fortsättning på julen vill jag önska er alla. Hoppas den har varit lika lugn och skön för er som den är/ har varit för oss. Dagarna går fort även om de är lugna. Skrapdan, julafton och nu är det redan juldagen. Dagen började tidigt med att vi gick ut och tittade på fackeltåg och massor av marschaller. Några gick till kyrkan och julottan förstås. Sen blev det en stunds vila igen. En riktig mathelg är det i alla fall, med julbord igår och mer smaskig mat idag. Just nu har jag en pepparkaksbruleé i ugnen som ska bli efterrätt idag. Blir den god kommer receptet sedan.

Julaftonens julbord!

 

Elden som bildas av facklor vid kyrkan tidig juldagsmorgon.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Detta inlägg har 9 kommentarer

Lämna ett svar