Falukorv med pesto, parmesanmos och vitlöksärtor.

Kvällens midagstips:

Skiva falukorv och lägg i en ugnsform. Bred pesto på skivorna och täck med en ostskiva, jag använde edamer idag.

Koka potatis och pressa ner i en bunke med en rejäl smörklick i. Blanda med mjölk, salt, massor av nyriven parmesan och hackad persilja.

Smält smör i en kastrull och hacka i en vitlöksklyfta, häll i ärtor, krydda med salt och chiliflakes och låt det fräsa till dess att ärtorna är varma! Garanterat gott!!

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar