Varma mackor

  • Inläggskategori:Mackor
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Lunchen idag blev varma mackor med köttfärsen sen igår som fyllning.

Jag blandade köttfärs med riven mozarella och skivade banan och lade ovanpå franska. Avslutade med ostskivor.

Gratineras i ugnen på 225 º ca 10-15 min.

Gott med sallad till!

Mackorna ser lite bleka ut på bilden men de smakade inte blekt….

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar