Jordgubbar

Du visar för närvarande Jordgubbar

 

Jordgubbar, jordgubbar, jordgubbar. Tre stora lådor med den röda skatten är rensade och förberedda för frysen och vinterns alla smoothies och goda efterrätter.  Man känner sig rik när man kan frysa in så många kilo jordgubbar!  Att en kall vinterdag plocka fram sina jordgubbar ur frysen är  som att ta fram en bit sommar!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar