Gnocchi med bacon

Du visar för närvarande Gnocchi med bacon
Gnocchi med bacon

Idag har jag ägnat några timmar åt att måla. Innan jag började förberedde jag lunchen, potatisgnocchi med en god ostsås samt knaperstekt bacon på toppen.

Jag hade en påse färdig gnocchi i kylen som jag kokade och la i en ugnsfast form.

Sedan gjorde jag ett par deciliter bechamel, med 2 dl riven ost i blev den ett fint täcke till gnocchin. Avslutade med att riva över mycket parmesanost.

Gratinerat i ugnen på 225 º med knaperstekt bacon smulad över och serverad med sallad blev det en god målarlunch.


I målartagen!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar