Snabb äggröra

  • Inläggskategori:Frukost
  • Kommentarer på inlägget:2 kommentarer
Du visar för närvarande Snabb äggröra
Äggröra

Idag ska sonen iväg till badhuset med en kompis. Då kan det vara bra med en lite stadigare frukost. Han fick äggröra som han åt på rostat bröd. Serverat med ett glas juice till.

Till två personer behövs:

3 ägg

1-2 msk grädde

smör att steka i

1/2 finhackad röd chili

salt, koriander och persilja

Vispa upp ägg, grädde. Salta och blanda i chilin. Stek äggröran en kort stund i riktigt smör, den ska inte stanna helt, då är den fortfarande krämig och god. Lägg upp på rostat bröd och toppa med hackad koriander och persilja. Ett glas juice passar bra till.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. ukmmm

    Fantastiskt för LCHF:are – men katastrofalt att blanda i bröd i det där.. eller slänga den där geggan på en macka, den är god som den är.

  2. katarinaspis

    Det är ju tur att man kan lägga till och ta bort när man lagar mat så det passar en själv och visst är äggröran god som den är:))

Lämna ett svar