När jag lagade till Katarinas köttfärsröra tidigare gjorde jag två rätter av röran. Hälften blev grunden till en god paj med salladslök och nachotäcke. Enkel och god att laga till. Använd färdigköpt pajdeg eller gör din egen. Har du inget favoritrecept på pajdeg finns flera på den här hemsidan.
Förutom köttfärsröran använde jag salladslök i pajen. Men du kan ta majs, tomater eller paprika istället. Eller så tar du lite av varje!
Paj med Katarinas köttfärsröra
1 pajdeg
1/2 sats köttfärsröra
2 salladslökar
1 rejäl näve nachips
1 – 1 1/2 dl riven mozzarella
1. Förgrädda pajskalet 10 minuter i 225°.
2. Fyll pajskalet med köttfärsröran.
3. Hacka salladslök och strö över.
4. Smula nachips och blanda med riven ost.
5. Fördela över pajen och grädda i 200° cirka 30 minuter.
Njut tillsammans med sallad, smaklig spis!