Ostfrallor med solroskärnor och dinkel

  • Inläggskategori:Bakning
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer
Du visar för närvarande Ostfrallor med solroskärnor och dinkel

Jag brukar baka egna ostfrallor lite då och då, framförallt när sonen är hemma eftersom det är hans favoritmackor.

Ingredienserna vid den här bakomgången var: Vetedinkel, vetemjöl, salt, honung, vatten, jäst, rapsolja och solroskärnor. Bröden toppades med prästost.

Här på bloggen finns många olika recept. Här kommer några länkar, välj ett som passar dig:

Dinkelfrallor med ost

Dinkelfrallor med blåbär och morötter

Dinkelfrallor med valnötter

Blir du inte sugen på något av ovanstående recept kan du söka på dinkelfrallor eller ostfrallor, då hittar du fler recept här på Katarinas spis!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar