Snabb hallondessert

Du visar för närvarande Snabb hallondessert
Enkel hallondessert

Vi blev plötsligt sugna på något sött och det blev lite man tager vad man haver över det hela. Jag vispade lite grädde med vaniljsocker. Blandade ner färska hallon (som varit i frysen). Sedan varvade jag grädden med maräng och skivad banan i glas. Några bitar mörk choklad på toppen tillsammans med smulad maräng och sötbehovet var tillfredsställt.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar