Ägghalvor till påsk eller midsommar…..

Jag vet att det inte är påsk. Men plötsligt hittade jag ett utkast här på bloggen som inte blivit publicerat. Goda ägghalvor med kräftstjärtar. Jag tänker mig att de nog passar till midsommarsillen också….

 

Kräftiga ägghalvor

3 ägg

1/2 burk kräftstjärtar

2-3 msk majonnäs

1/2- 1 msk finhackad röd chili

1-2 msk dill

3-4 msk finhackad purjolök

2-3 tsk citronsaft

Koka äggen och dela dem. Ta ur äggulorna och mosa dem. Blanda med majonnäs, chili, dill, purjolök, citronsaft och kräftstjärtar.  Smaka av med salt och peppar. Lägg upp röran i ägghalvorna (bara äggvitan kvar) Servera med knäckebröd!

 

image
Goda ägghalvor till påsk eller midsommar.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar