Födelsedagsdessert

Eftersom det blev så mycket mousse över fick vi en god efterrätt sent på födelsedagskvällen. Jag smulade 1 1/2 digestivekex i botten på varje efterrättsglas och sedan skedade jag upp jordgubbs- och flädermousse. Jag toppade med hallon och en bit Noblesse.

När det var gjort återstod att äta upp det hela….det gick fort…..

image
Mmm, dessert med smak av sommarbär.

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar