Mmm, doften av saffran!

  • Inläggskategori:Bakning
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Nu har vi härligt goda lussebullar i vårt hus. Eller för att vara helt korrekt har vi haft det sedan i måndags. Då satte jag nämligen en saffransdeg och sedan bakade sonen ut den till lussebullar. Mycket goda, inte torra alls och massor av saffranssmak. Receptet hittar du här!

 

image
Färdigjäst deg.

 

image
Sonen knådar degen.
image
Nygräddade lussebullar.

 

De nygräddade bullarna smakade mums till ett glas mjölk!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar