Pariserlunch

  • Inläggskategori:Allmänt
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Fågelkvitter, solsken och takdropp. Då vaknar känslorna för våren och längtan efter att grilla över öppen eld utomhus. Tyvärr hamnade jag framför teven och damernas skidåkning när det var dags för lunch i stället för utomhus i en snödriva. (med min rygg hade det kanske inte varit så smart det heller)

Men med en stekt parisare med romansallad och chiliost i näven kunde jag nästan känna hur skönt det skulle ha varit att sitta utomhus….. Så fort skidåkarna gjort sitt tänker jag ta en promenad i alla fall.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar