Smördegspiroger på minuten.

Smördeg, pesto, riven mozarella, salami med smak av soltorkad tomat, majs, ruccola och chiliflakes. Tillsammans blev det goda snabblagade piroger penslade med ägg. Gjorda på några minuter.

Goda, snabblagade men kanske inte så snygga…

Okej då, det tog inte bara några minuter innan de var helt färdiga även om det gick snabbt. Men jag räknade inte tiden de var inne i ugnen…Där var de i 200º ett tag under herrarnas jaktstart igår. Hur länge de var inne vet jag inte för plötsligt kom jag ihåg att jag hade piroger i ugnen….sonen sprang upp för att se om de var brända, men tänk precis då var de färdiga…..någonstans efter tredje skjutningen.

En pirog blev kvar, den åt sonen till frukost måndag morgon!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar