Bakad potatis

En bakad potatis med mycket smått och gott.

Hos oss firades födelsedag med bakad potatis till middag.  Med färsk spenat, isbergsallad, körsbärstomater, majs, riven mozarella, riven och flagad parmesan, knaperstekt bacon och smör till åt vi oss mätta. Jag tänkte göra en röra med kräftstjärtar också men precis då tog lusten att laga mat slut, jag ville njuta av att ligga i soffan, vifta på tårna, fylla år och öppna ett paket eller två!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar