Flyttlunch

Vårt kök börjar bli klart så mitt i jobbet att packa in i skåp och lådor upptäckte vi att det var lunchdags sen länge.

Jag hade färdigkokt risoni i kylen så jag gjorde en enkel basilikadressing som tillsammans med fetaost blandades ner i risonin. Till det åt vi köttbullar och till efterrätt en enkel fruktsallad med vattenmelon och jordgubbar toppat  med lättvispad kardemummagrädde.

Receptet på basilikadressingen finns här på min blogg sen förut.  Rubriken där är Risonisallad.

 

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar