Rester, rester, rester…

  • Inläggskategori:Allmänt
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Intensiva dagar på jobbet med utvecklingssamtal gör att det är svårt att hinna med en riktig middag.  Hade med mig några pizzabitar som jag åt mellan några samtal och sen när jag kom hem blev det lite pasta och köttfärssås. Andra halvan av familjen hade varit i stan på aktiviteter så för honom blev det mat där. I morgon blir det i alla fall köttgryta till middag! Den är förberedd, bara potatisen som ska kokas!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar