Mums, semlor!

  • Inläggskategori:Bakning
  • Kommentarer på inlägget:2 kommentarer

Goda minisemlor! Det positiva med att de är små är att man får fler än en…..semlor är så goda och eftersom man äter semlor en kort period varje år hinner man inte bli less på dem heller!

 

 Fast en sak som förundrar mig är den iver som möter en överallt att ändra på semlans vinnande koncept.

I min vardagsblogg  har jag utvecklat de tankarna! 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. billigt tryckeri

    Ska bli gott med en semla imorrn. Men åker till skåne och då heter det fastlagsbulle. Blir en köpt denna gången!

    1. katarinaspis

      Fastlagsbulle, här uppe har det namnet nästan kommit bort. Jag kommer ihåg att det användes när jag var barn, fast då var det mest själva bullen som kallades det. Fylld blev det sen en semla:)

Lämna ett svar