Gnocchi med ost

Du visar för närvarande Gnocchi med ost

Innan julhelgen köpte jag en förpackning med färsk gnocchi med tanke på att snabbt kunna fixa till ett mål mat till mig och sonen. Nu användes inte gnocchin medan han var hemma så istället passade det bra för mig att laga till när jag blev akut hungrig och snabbt behövde få i mig mat.

Gnocchi med ost

1 förpackning gnocchi (potatis)

smör

1 skvätt grädde

riven ost

salt, svartpeppar

1. Koka gnocchin i rikligt med saltat vatten, efter ca tre minuter flyter de upp till ytan, då är de färdiga.

2. Låt de rinna av i ett durkslag, smält under tiden en rejäl klick smör i kastrullen.

3. Häll tillbaka gnocchin och låt den brynas en kort stund.

4. Tillsätt en skvätt grädde och mycket riven ost av valfri sort.

5. Smaka av med nymald svartpeppar och ev. mer salt.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar