Pimm´s

Du visar för närvarande Pimm´s

En god sommardrink är att göra bål på Pimm´s och 7up. Första gången jag fick smaka på denna engelska likördrink var hos en god vän från lärarhögskolan. Sedan dess är det en sommarfavorit.

Jag följer min väns recept, varför ändra ett vinnande koncept? Men förstås går det att ta sprite, sockerdricka, fruktsoda eller varför inte ginger ale i stället för 7up. Testa dig fram till det du tycker blir godast.

Här kommer ett recept på en höft….definitivt på en höft.

Bottna en bringare med mycket is. Skär gurka, jordgubbar och apelsin i lagom stora bitar. För en riktigt god drink ska det vara mycket is och frukt i.

Häll på 1 del Pimm´s och 4 delar 7up (på ett ungefär). Smaka av och tillsätt mer Pimm´s eller 7up beroende på hur stark smak av Pimm´s du vill ha. Jag brukar inte blanda så starkt, hellre flera glas av den goda sommardrycken!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar