Biff- och kantarellmacka, dagens middag gick snabbt att laga till när väl ingredienserna tinat. Ur frysen plockades en styckefryst ryggbiff och ett litet portionspaket kantareller upp. När de hade fått rumstemperatur lagade jag till en god macka till till kvällen. Smakade smaskens!
1 portionsbit ryggbiff
50 g gula kantareller
Senapssås
2 msk majonnäs
2 msk creme fraiche
1-2 tsk sötstark senap
1 dl hackad persilja
flingsalt
1. Hacka persiljan och blanda till såsen. Spara lite persilja till kantarellerna.
2. Stek kantarellerna i smör och krydda med salt och svartpeppar, stek med lite persilja mot slutet.
3. Stek biffen 2 minuter på varje sida (beror på tjocklek och hur man vill ha sitt kött). Krydda med salt och svartpeppar.
4. Ta upp det ur pannan och låt det vila medan en franskskiva rostas.
5. Skiva köttet och lägg det och kantarellerna på brödet. Ringla över såsen och njut av en god kvällsmacka deluxe!