Rester av helgsteken

  • Inläggskategori:Rester
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer
Du visar för närvarande Rester av helgsteken

När vi åt stek helgen som gick blev det både kött, potatisgratäng och sås kvar. För att snabbt få till en middag i början av veckan gjorde jag en allt i ett gratäng som åkte in i ugnen cirka 30 minuter.

Jag smorde en ugnsform och bottnade med potatisgratängen. Sedan skivade jag köttet och lade det ovanpå gratängen. Såsen hade tjocknat lite i kylen så jag blandade ut den med lite extra grädde innan jag hällde den på kött och gratäng. Sist ett rejält lager med riven ost. In i ugnen 200° en dryg halvtimme. Sen var det klart att äta. Mums!!

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar