Matlagning…inte idag!

  • Inläggskategori:Allmänt
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Idag har det varit en sån där dag när matlagning inte blivit särskilt prioriterat. Till frukost stekte vi äggmackor, franska med ett hål där man knäcker ner ett ägg, kryddar med salt och persilja. Sen pizzarester från fredagkväll till lunch innan vi åkte mot staden och ett biobesök med tillhörande popcorn…därefter hälsade vi på hos hamburgerkungen…..Nu äntligen hemma och slappar igen.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar